Leafnet toivottaa uuden jäsenen tervetulleeksi joukkoon! Petri vahvistaa osaamistamme markkinointistrategioiden osalta ja tuo lisää näkemystä toimintaamme eri aloilta.

Hei vaan kaikille! Miun nimi on Petri ja olen uusi vahvistus Leafnetin tiimiin. 

Joku viikko sitten sain puhelinsoiton, jossa kysyttiin, että voisinko tulla rupattelemaan Kauppakadun toimistolle. Siitä seuraavana päivänä polkaisin pyörällä tänne ja tässä sitä nyt ollaan. Markkinointi on kiinnostanut minua jo pitkään ja etenkin alan uudet innovaatiot ja yhteistyö asiakkaiden kanssa on aina ollut itselleni se juttu. Keinot myynnin edistämiseksi kyllä keksitään. Keinoja tässä maailmassa riittää!

Saumattomalla yhteistyöllä molemmat voittaa. Se on periaatteeni. Minulle saa soittaa vaikka asia ei koskisikaan markkinointia, toimin mielelläni itseoppineena ammattikuuntelijana jos tekee mieli avautua jostain asiasta. Eikä asian toki tarvitse aina täysin liiketoimintaankaan liittyä. Aina välillä on hyvä puhua jostain ihan muustakin.

Työajan ulkopuolella olen luultavasti jossain uimassa, pyöräilemässä tai juoksemassa. Tai no, joskus saatan työtuntienkin aikana olla pyörän satulassa tai syke koholla lenkkipolulla. Pysyypähän verenkierto vauhdissa ja inspiraatio katkeamattomana. Kestävyysurheilun lisäksi harrastan hyvää ruokaa syömisen ja kokkaamisen muodossa.

Jutellaan lisää ja kehitetään yhdessä yrityksenne ilme ja mainonta vastustamattomaksi kokonaisuudeksi.