Olemme Leafnet Studio Oy, suomalais-australialainen digi- ja mainostoimisto. Suunnittelutiimimme kuuluu kenguruiden seasta porojen joukkoon eksynyt Jake Carrington ja Joensuun katujen oma kasvatti Akseli Väisänen (eli meikä, moikka!). Olemme paiskineet töitä kahdestaan ja hommia on alkanut kertyä sen verran, että tarvitsemme lisää käsiä tuottamaan timanttisia kokonaisuuksia.

Tule työskentelemään kanssamme huippuosaajaksi

Menestyminen edellyttää halua kehittyä omalla alallaan. Omilla vahvuuksillamme tuemme tiimimme jäseniä onnistumaan yhdessä sekä ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita. Haluamme työskennellä sellaisten ihmisten kanssa, jotka kehittävät luovia ratkaisuja sekä hyödyntävät mahdollisuuksia. Etsimme tiimiimme henkilöä, joka roihuaa intohimosta kehittää ammattitaitoaan ja toteuttaa iskevää sisältöä viestinnän rattaisiin sekä markkinoida yrityksemme palveluita maailmalle. 

Työtehtäviisi kuuluu mm:

  • Markkinointisuunnittelua
  • Asiakaskontaktointia
  • Sisällöntuontantoa
  • Viestintää

Olemme hyvien puolella: haluamme auttaa nuoria osaajia tuottamaan hurmaavia ensivaikutelmia. Tarjoamme sinulle luovan ja kannustavan toimintaympäristön, joka keskittyy tekemään olennaista. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Tärkeämpää on, että olet hyvä tyyppi ja haluat kehittyä sekä oppia uutta. Työskentelykielemme on jotain aussienglannin ja savonmurteen väliltä. Työpäivämme koostuvat hurtista huumorista ja rennosta meiningistä. Jos haluat toimia edelläkävijänä asiakasrajapinnassamme ja haluat tuottaa heille tuloksia, niin olemme sinusta kiinnostuneita. Hakijalta edellytämme korkeakoulutason opintoja. 

Kiinostuitko?

Jos tiedät olevasi etsimämme henkilö, haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 13.5.2016 mennessä osoitteeseen akseli@leafnetstudio.com. Iske sähköpostin otsikoksi "Markkinointininja" ja tykitä hakemukseen lontoota tai suomea. Kerro viestissäsi, että milloin pystyisit aloittamaan harjoittelun.

Lisätietoja tarjoilee:

Akseli Väisänen
Toimitusjohtaja
040 964 4475