Millaista oli yhteistyö Leafnet Studion kanssa? Tässä postauksessa asiakkaamme yhteistyökokemusesta. Kirjoittajana toimii Konnektor Oy:n energinen toimitusjohtaja Simo Putkuri. Kuule tarina heidän puoleltaan: 

Pistetäänkö pojat yritys pystyyn?

Syyskuussa 2015 aloimme suunnittelemaan omaa yritystoimintaamme taloushallintopalveluiden parissa, tarkoituksenamme käynnistää yritystoiminta vuoden vaihtumisen jälkeen. Meillä oli mullistavia ideoita siitä, kuinka tulisimme toteuttamaan taloushallinnon palvelut tehokkaammin ja asiakaslähtöisemmin verrattuna muihin alan jo olemassa oleviin toimijoihin. Kehitimme yritystämme ja sen palveluita kulisseissa, mutta yritysilme jolla palveluitamme myytäisiin asiakkaille – se meiltä puuttui täysin.

Olimme liikkuneet Akselin kanssa samoissa porukoissa jo pitkään ja kuulin hänen aloittaneen erään toisen parrakkaan herrasmiehen kanssa oman yrityksensä syksyllä 2015. Olin jo aikaisemmin nähnyt eräitä Akselin suunnittelemia tuotoksia ja minun ei tarvinnut pitkään miettiä, suosittelisinko Akselia ja tätä toista parrakasta herrasmiestä Jakea tuleville yhtiökumppaneilleni yrityksemme ulkoasun toteuttamisen osalta. Tiesin Akselin graafisen suunnittelun ja brändäämisen asiantuntijaksi ja Jaken käyttöliittymien mestariksi, mutta siitä huolimatta lopputulos oli mykistävän hieno. Tämän sain kuulla myös useilta tuttaviltani, jotka tulevat edelleen minulta kysymään ’’Mistä näin toimivat nettisivut saa? On muuten helkkarin hienot!’’

Yhteistyö tämän suomalais-australialaisen parivaljakon kanssa onnistui erinomaisesti ja herrat onnistuivat löytämään aina aikaa asiakkaalle kellonajasta riippumatta. Kaikista yhteisistä kokemuksistamme johtuen uskon Leafnet Studio:n ja Konnektor Oy:n menestyksekkääseen yhteistyöhön myös tulevaisuudessa ja tiedän että Akseli ja Jake tulevat näyttämään osaamistaan vielä monien yritysten parissa. 

Lämpimästi suositellen,
Simo Putkuri
Toimitusjohtaja
Konnektor Oy