Hei siellä! Olet juuri löytänyt tiesi Leafnet Studion uuteen blogiin. Tämän julkaisun yhteydessä sinulle esitellään yritys nimeltään Leafnet Studio, kerromme myös keitä yrityksen taustalla toimii ja mitä he aikovat.

Aika ennen alkuräjähdystä

Oli vuosi 2010 ja elettiin aikaa ennen Leafnet Studiota. Keväällä kosmiset aurinkotuulet lennättivät muukalaisen Australiasta tänne kylmään maailmankaikkeuden kolkkaan. Muukalainen tunnetaan myös nimellä Jake Carrington. Tämä kyseinen olio alkoi kotiutumaan sujuvasti paikallisten alkuasukkaiden elintapoihin ja kulttuuriin. Kesällä 2010 muukalainen saavutti ensimmäisen yhteyden paikallista rotua edustavan Akselin kanssa. Kumpikaan ei vielä siinä vaiheessa tiennyt, että vuonna 2015 he perustaisivat yhdessä yrityksen.

Alkurähdys ja syntymä

Maailmankaikkeus ei oikeastaan syntynyt minkään oikean räjähdyksen takia (eikä myöskään Leafnet Studio). Alkuräjähdysteorian mukaan maailmankaikkeus syntyi erittäin kuumassa ja tiheässä alkutilassa, joka on tutkimuksien mukaan laajentunut jatkuvasti. Idea yrityksen perustamisesta syntyi myös kuumassa ja tiheässä tilassa nimeltä sauna. Nyt ideasta on syntynyt yritys, joka odottaa laajentumista ja kasvua.

Tämä kosminen yritys koostuu kahdesta herrasmiehestä, jotka luovat ennakkoluulotonta yhteistyötä yritysten ja uusien ihmisten kesken. He ovat Jake Carrington ja Akseli Väisänen. Yhdessä he muodostavat nykypäivän mainostoimiston, joka tuottaa digitaalisia kohtaamisia yritysten ja asiakkaiden välille. Suurimpina motivaattoreina toimivat Leafnet Studion asiakkaat, nykyiset ja tulevat.

Valmistaudu, 2016

Iskulauseemme kuuluu: "Think. Innovate. Create.". Elämme tänä vuonna täysillä tämän iskulauseen mukaisesti. Meillä on käynnissä muutamia projekteja ja niistä pääsette kuulemaan lisää kevään aikana. Aloitimme viime vuonna toimintamme hiljaisesti ja testailemalla asioita, mutta tänä vuonna tulemme toimimaan kuuluvammin. 

Samalla kun seikkailet universumin nopeimmalla tietoväylällä, suosittelemme tekemään tutkimusmatkan seuraaville sosiaalisen median planeetoille: FacebookLinkedInInstagramTwitter ja Behance. Näiltä alustoilta voit kuunnella kosmisia taajuuksiamme.

Live long and prosper,

Akseli & Jake